Hääkutsuja Talvilomaksi

Talvihäät ovat sinänsä poikkeuksellinen ja maaginen tapahtuma. Jos päätät juhlia juhlia aikana, jolloin suurin osa parista haluaa vain alkaa ajatella tulevia häitä, tee parhaasi! Aloita vieraiden valmisteleminen talvijuhleesi etukäteen, aloittamalla matkan suunnittelutapahtumaan hääkutsumallin valitsemiseksi. Olemme keränneet mielenkiintoisimmat ideat sinulle antaa vieraillesi uudenvuoden tunnelman ja talvetunnelman!

Hääkutsu luonnonmateriaaleista

Jos kysyt, mikä on parasta – kirkkaita, värikkäitä, kiiltäviä ja väririkkaita hääkutsuja tai yksinkertaisia, tiiviitä, hillittyjä kortteja, niin vastaamme – ehdottomasti toinen. Minimalismi ei mene tyyliin, sitä ei kutsuta epämääräiseksi ja tylsäksi, koska se ei ole mitään tarpeetonta. Minimalistinen hääkutsu talvihääksi on kaunis paperi tai pahvi, käsityö, epätavallinen kohokuviointi, teksturointi. Erityisen tärkeätä on kutsukortin tekstin fontti. Mutta antaakseen kylmäkauden erityisen viehätysvoiman, luonnolliset materiaalit auttavat – esimerkiksi kuusen tai tujan oksa, misteli tai muu alueellesi ominainen talvikasvi.

Talvihääkutsu: jäinen tarina

Talvihääkutsu: jäinen tarina


Talvihääkutsut ovat laaja kenttä luovuudelle. Siksi on syytä kokeilla paitsi hääkorttien suunnittelua myös materiaaleista, joista ne on valmistettu. Lasi tai erityinen kevyt muovi, joka muistuttaa lasia, on yksi suosituimpia materiaaleja häämatkalla ympäri maailmaa. Materiaalin läpinäkyvyys tekee siitä monipuolisen riippumatta siitä, mitkä häävärit valitset.

Talvijuhlissa lasi symboloi jäätä ja hääkutsuillasi on uusi, käsitteellinen merkitys. Ihanteellinen kylmään aikaan – valitse valkoiset tai siniset kirjekuoret mukautettuihin postikortteihin.

Hääkutsu talvella: postikortti

Hääkutsu talvella: postikortti

Talvi on aika lämpimille muistoille, seurusteluun rakkaansa kanssa. Joten idea hääkutsun muotoilemisesta postikortilla on aivan mahtavaa!

Kauniita, yksinkertaisia ​​ja söpöjä akvarellipiirroksia, kuten lapsen kädellä tehtyjä, upeita lumipeitteisiä maisemia ja tietysti joulun ja uudenvuoden muotoilua – mahdollisuudet suunnitella hääkorttisi talvella eivät ole merkityksellisiä! Yhtä mielenkiintoista on muistuttaa vieraita retroviestinnästä – lähettää söpöjä postikortteja postitse ja olla varma, että vastaanotte niitä henkilökohtaisesti.

Alkuperäiset hääkutsuet: kartta


Tarjoamme kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia, epätyypillisiä, luovia ideoita talvikutsukorteille kartan muodossa. Tämä vaihtoehto on mielenkiintoinen, kaunis ja informatiivinen samaan aikaan. Loppujen lopuksi tämän tyylin kutsu ei ole enää vain turmeltunut, vaan yksityiskohtainen ohje lomalle!

Kartan tulisi näyttää kaikki tulevan loman paikat, kuvata polku niihin. Siellä on myös paikka yleiselle ajoitukselle. Haluatko, että alkuperäiset hääkutsuasi asetetaan ja näytetään ystävälle? Käytä sitten esimerkiksi salauksia, koodeja ja arvoituksia, jotta et paljasta etukäteen salaisuutta missä juhla tapahtuu, vaan tarjota vieraille palapeli, tehtävä tai palapeli, jonka avulla he voivat arvata sijainnin. Niille, jotka eivät selviä, sinulla on aina aikaa kertoa yksityiskohdat loman aattona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *